El Manresa FS no va poder refer-se de l'eliminació de la Copa del Rei davant del Sala 5 Martorell, i va perdre, aquest cop a la lliga, en la seva complicada visita a la pista del Segorb. El conjunt manresà, dirigit per Sito Rivera, es va presentar a Castelló amb diverses baixes. L'equip bagenc, però, va saber competir en els darrers trenta minuts tot i acabar encaixant un marcador en contra.

Per tercer partit consecutiu, el Manresa FS va sortir damunt la pista sense la suficient intensitat que requereix la categoria. En els primers minuts els jugadors locals van ser millors i van posar-se amb dos gols d'avantatge gràcies a les dianes de Julián en dos minuts ( 2-0). A partir del minut 10, els manresans van equilibrar el joc i ambdós equips van disputar un duel molt obert. Dos minuts abans del descans, el Segorb va aprofitar un contraatac per posar el 3-0. Pep Costa va reduir distàncies i Asis des del doble penal va posar el 3-2 abans del descans. Amb aquest mínim favorable als locals es va arribar a la mitja part. A la represa, els bagencs van sortir amb més intensitat i es van veure alternances en el marcador fins a l'empat a quatre gols; ambdós equips disputaven un enfrontament molt anivellat. Dos gols consecutius de Tití van trencar el partit a favor del Segorb (6-4).

Tot i els dos gols, el Manresa FS va continuar amb el mateix plantejament fins a falta de cinc minuts. Quan restaven 4' 50'' , l'entrenador visitant Sito Rivera va sortir amb el sistema de porter-jugador. Corvo va retallar la diferència amb el cinquè gol, però unes mans d'Asis en un xut dels locals a porteria buida va deixar els manresans amb un home menys per expulsió. El Segorb va aprofitar la superioritat per encarrilar els tres punts amb el 7-5. En el tram final, el capità manresà Corvo també va ser expulsat per doble targeta groga. Els locals van acabar per arrodonir el resultat (8-5).

La setmana vinent els manresans rebran la visita al Pujolet de l'Indústries Santa Coloma B.