Cinc corredors de l'equip manresà Bultzaki TBellès BMC Iguña by Kalas inicien avui la seva participació en la quinzena edició de la prestigiosa i duríssima Titan Desert, tots en la categoria elit.

La pandèmia de la covid-19 ha obligat l'organització de la prova a reinventar-la per tal que l'edició del 2020 es pugui desenvolupar. Enguany, la Titan Desert no es disputarà a les àrees desèrtiques del sud-oest del Marroc, tal i com és habitual. La prova s'ha traslladat al desert de Tabernas (Almeria) i se n'ha reduït el número de jornades, en passar de les sis que la caracteritzen a cinc. Per tant, divendres es coneixeran els guanyadors de totes les categories.

Les modificacions que s'han hagut de fer no comporten una disminució de l'exigència intrínseca a la Titan Desert. Els ciclistes hauran de superar un recorregut de 400 quilòmetres i 8.400 m de desnivell per completar la prova.

El manresà Bultzaki TBellès BMC Iguña by Kalas hi serà present amb els quatre ciclistes que conformen l'equip masculí de categoria elit i amb la cubana Olga Anabel Echenique.

L'objectiu del santfruitosenc Guillem Muñoz, el barceloní Roberto Bou, el bordilenc Guillem Cassú i el targarí Josep Termens és refermar el domini del TBellès Team en la classificació per equips, a més de lluitar pel títol o per ser al podi a nivell individual.