L'Igualada va sumar la tercera victòria consecutiva després de marcar el gol de la victòria en el temps de descompte al camp del Valls. Els blaus van visitar un camp de dimensions molt reduïdes amb la intenció de seguir la bona ratxa de resultats. El partit a domicili es va preveure molt dur, ja que el rival que hi havia davant buscava la solidesa defensiva i el joc directe. La primera part va ser exactament tal com es preveia: molt contacte, pilotes aèries i constants duels físics per tot el ter-reny de joc. Amb aquesta tendència, els únics moments en què els blaus van ser capaços de generar perill van ser gràcies a combinacions entre Huertas, González i centrades des dels laterals. Es va arribar al descans amb la sensació que l'enfrontament seria desequilibrat per petits detalls que marcarien la diferència.

A la segona meitat, les regnes del joc van ser dels igualadins. L'equip de Cabestany va posar una velocitat més al joc i ho va aconseguir. Així va ser com van forçar l'expulsió del jugador local Miró, i tan sols dos minuts més tard, els visitants van gaudir d'un penal a favor. Sergio Álvarez va transformar la pena màxima i els anoiencs es van avançar al marcador. El resultat i les sensacions eren molt bones, però en una jugada individual dels locals el Valls va aconseguir empatar. El gol va fer mal i el partit va embogir.

En aquesta dinàmica, l'equip blau es va carrergar d'orgull i en un últim intent, al minut 90, Goran va penjar una pilota a l'àrea, que va ser desviada, i Sergio Álvarez va pescar-la amb el cap per enviar-la al fons de la xarxa. Un gol agònic que va donar els tres punts a l'Igualada, amb els quals arriba als nou punts en un inici de campionat molt efectiu.

Amb aques tres punts, l'equip anoienc comparteix el primer lloc de la classificació amb el Terrassa. En la propera jornada, l'Igualada rebrà precisament el líder de la categoria, el Terrassa. Serà un duel molt obert i vibrant.