El Barça es va basar en un bon segon quart per derrotar l'Iberostar Tenerife per 81-74 i, d'aquesta manera, infligir al conjunt canari la primera derrota de la temporada a l'ACB. Els canaris havien acabat el primer quart dominant d'un punt, però vuit punts de Mirotic, ben secundat per Kuric i Oriola, van establir un parcial de 22-12 que va atorgar als blaugrana una diferència que, aquesta vegada sí, van saber gestionar. Abrines, amb 16 punts i molt inspirat des de la línia de tres, amb 4 de 5, va ser el màxim anotador del seu equip. Shermadini en va anotar 19 per als visitants.

Abans, a la Font de Sant Lluís, un gran primer quart va catapultar el Reial Madrid a la victòria contra un València que va reaccionar massa tard. Els blancs es va impulsar amb els tirs de Jaycee Carroll, que va acabar amb 17 punts, i amb l'ajut d'Abalde i de Tavares per arribar a un increïbe 6-28 del qual el conjunt de Ponsarnau ja no es va poder refer. Es va arribar al descans amb un 25-50 que ja deixava clar que gairebé no hi hauria segona meitat. Tot i això, un gran Labeyrie, autor de 26 punts al final, va propiciar una reducció de l'avantatge que va arribar als vuit punts finals (78-86), que van millorar la cara dels taronja però que no va evitar la revenja respecte al triomf valencià a l'Eurolliga. El Madrid de Laso segueix invicte a la lliga.

Bona reacció del Joventut

Per la seva banda, el Joventut va oferir una imatge ben diferent de la de la derrota a la pista del Fuenlabrada de divendres, en què va demostrar impotència per les baixes. L'equip de Carles Duran, encara amb baixes importants, com Morgan, Zagars, Pau Ribas i Dawson, i amb l'ajut puntual al final de dos jugadors joves com Martí i Kraag, va passar per damunt de l'Estudiantes (97-70) gràcies a la gran actuació del triplet d'interior, Tomic (17 punts), Birgander (14 i 21 de valoració) i Brodziansky (17). Pels madrilenys només van plantar cara Avramovic, autor de 18 punts, i Gentile, que en va anotar 15.

Al matí, l'Unicaja va remuntar (82-76) davant d'un Obradoiro que suma la segona derrota de la setmana. Els gallecs van dominar durant tot el partit i van entrar guanyant per quatre punts a l'últim període. Però la defensa malaguenya els va deixar en deu i entre Brizuela, autor de 21 punts, i Waczynski en van tenir prou per capgirar el resultat. Pels gallecs, no n'hi va haver prou amb els 24 punts de Robertson i amb els 23 de Birutis.

A Burgos, el Fuenlabrada va aprofitar les baixes i la inactivitat local per vèncer per 78-99, amb 23 punts del manresà Marc Garcia i 20 de Trimble. En l'últim partit, nova derrota del Gran Canària, aquest cop contra el Baskonia (71-75), amb 17 punts de Dragic i 19 d'Albicy i Costello.