El Gimnàstic de Manresa va sumar un punt en el temps de descompte després d'igualar un 0-2 en contra a la segona meitat davant La Floresta tarragoní.

El conjunt visitant va aprofitar els nervis i les imprecisions dels locals per posar-se amb un favorable 0-2 a la primera meitat. La Floresta va quedar amb deu jugadors en el minut 31 després de l'expulsió del porter per unes mans fora de l'àrea. A la represa, l'equip d'Adrià Talavera va ser molt superior al seu rival i Juanma va retallar distàncies en el marcador amb una gran rematada de cap. Els manresans van continuar dominant a La Floresta i Olmedo al descompte va igualar el resultat i va fer justícia a la gran superioritat escapulada a la segona part. La setmana vinent el Nàstic visitarà el Gimnàstic de Tarragona B.