L'històric ajudant de Johan Cruyff al costat de Charlie Rexach en el 'Dream Team', l'holandès Toni Bruins Slot, ha mort als 73 anys a causa d'una llarga malaltia. El també ex ajudant de Ronald Koeman portava lluitant contra un càncer des del 2016, que finalment l'ha vençut. Va començar amb tasques com a observador i realitzava els informes sobre els rivals durant deu anys a la banda de Johan Cruyff, primer a l'Ajax i després al Barça, Toni Bruins va ser entrenador de les categories inferiors de l'PSV.

El 1998 va decidir tornar a l'Ajax, a qui va dirigir de manera interina el 2004. Entre 2005 i 2009 va ser assistent de l'actual tècnic blaugrana, Ronald Koeman, primer en el Benfica, després en el PSV, al València i a l'AZ.

Com a entrenador, va guanyar una lliga holandesa i com a assistent té en el seu palmarès dues lligues, tres copes i una supercopa holandeses i una Recopa (amb l'Ajax) i quatre lligues, una Copa d'el Rei, tres Supercopes, una Copa d'Europa, una Recopa i una Supercopa d'Europa (amb el FC Barcelona), més una supercopa portuguesa amb el Benfica i una altra Eredivisie amb el PSV.