Fins ahir a la tarda va haver-hi incertessa respecte de si es jugaria el partit o no. l és que un nou positiu dels jugadors del Dinamo Kíev en les proves PCR que es van fer a Barcelona hauria suposar l'ajornament del matx. Segons la normativa, en un partit de Lliga de Campions, un equip ha de disposar d'un mi nim de tretze jugadors de la primera plantilla, que són els que van viatjar des de Kíev.

Els ucrainesos afronten el partit sense res a perdre i molt a guanyar després que nou jugadors de la seva plantilla donessin positiu per la covid-19 abans de desplaçar-se a Barcelona. Entre els positius figuren quatre jugadors que van sortir a l'onze titular en les dues primeres jornades de la Lliga de Campions contra la Juventus i Ferencvaros: el porter Buschan, els defenses Karaváev i Mykolenko i el migcampista Shaparenko.

Sigui com sigui, el Dinamo de Kíev espera repetir la gesta dels seus compatriotes del Xakhtar Donetsk, que van viatjar fa dues setmanes a Espanya amb deu positius en la seva plantilla i van derrotar el Reial Madrid . Amb el veterà Mircea Lucescu a la banqueta, ha format aquesta temporada una plantilla sòlida, gairebé sense estrelles, però que és líder de la lliga ucraïnesa per davant precisament del totpoderós Xakhtar.