L'Espanyol, amb Adrián Embarba i Raúl de Tomás com a golejadors, va ensorrar a un Màlaga inferior a La Rosaleda i va mantenir el liderat de la Lliga Smartbank, demostrant que és un clar aspirant a l'ascens.

Arribava el líder a La Rosaleda i va demostrar des del servei inicial que era molt superior al conjunt malagueny amb el seu setge a l'àrea malaguista i la velocitat dels davanters Embarba i Raúl de Tomàs.

A el Màlaga, excessivament respectuós amb el rival, se'l veia amb temor i nerviós.

La por ho va pagar amb una errada defensiva que va aprofitar David Embarba amb un xut creuat des de fora de l'àrea per batre el porter Dani Barri, que tornava a la titularitat, en el minut 7.

Els andalusos, arran de l'gol espanyolista, van sortir una mica més del seu camp i va començar a pressionar per intentar arribar a la porteria contrària amb alguna acció de l'davanter argentí Pablo Chavarría davant un Espanyol que no patia i guardava forces.

Va poder sentenciar el conjunt visitant abans d'arribar a la mitja part, quan va tornar a prendre el ritme de la trobada amb dos cops de cap, un el golejador Embarba i un altre de David López, que va frenar Dani Barri.

Els estilets de l'Espanyol, Embarba i el davanter Raúl de Tomás, van fabricar el segon gol al minut 51, amb centre de el primer i rematada de cap de l'punta i, cinc minuts després, de nou tots dos, van ser protagonistes amb gol de el migcampista.

El partit va acabar amb el Màlaga intentant maquillar el resultat, però sense resolució, i l'Espanyol controlant el joc i guardant forces després de l'exhibició.