L'exfutbolista argentí Diego Armando Maradona, actual tècnic del "Gimnasia y Esgrima", ha estat operat d'urgència per un hematoma ssubduralen el cervell després d'haver estat ingressat dilluns en el Sanatori Ipensa de la Plata per haver empitjorat el seu estat de salut, amb un quadre d'anèmia i deshidratació. Una tomografia va descobrir el coagul. El seu metge, Leopoldo Luque ha confirmat l'èxit de la intervenció, que ha durat 1h 20'.

El '10', la malaltia del qual no estava relacionat amb el coronavirus, sembla que va sofrir un quadre d'anèmia, motiu pel qual s'està realitzant proves des del mes de setembre passat. Aquesta informació arriba unes hores després que el seu metge personal Leopoldo Luque, enviés un missatge tranquil·litzador.

"Cal estar tranquils. Aquesta no és una situació d'emergència. Diego està bé, però pot estar millor", va manifestar la seva metge hores abans de conèixer la intervenció d'urgència a la qual serà sotmès Diego Armando Maradona, qui recentment va complir 60 anys.