El pilot surienc Josep Garcia va tancar amb molt bones sensacions la participació a l'Enduro de Taggia. El pilot de KTM va viatjar aquest passat cap de setmana fins a Itàlia, per disputar l'última cita del campionat assoluti italià i mesurar així les seves forces amb els pilots mundialistes abans de la seva tornada als Grans Premis d'enduro la setmana que ve a Marc de Canaveses, a Portugal.

Després de tres anys sense veure's les cares en competició amb molts dels corredors que va tenir com rivals, el pilot de Red Bull KTM Factory Team va saldar aquesta primera presa de contacte amb un cinquè i un tercer lloc scratx, i sobretot va mostrar-se molt satisfet amb el seu ritme i les sensacions sobre de la seva KTM 350 EXC-F de cara a les proves del Mundial a Portugal.

Garcia va marcar el cinquè millor temps en la jornada de dissabte després d'estar lluitant per la victòria fins que una caiguda en l'extrema el va fer arribar a 36 segons del vencedor. Diumenge, el pilot de Súria va anar de menys a més després de començar amb cautela, finalitzant en la tercera posició, a només onze segons del guanyador els dos dies, Brad Freeman.

El pilot de KTM va tancar la seva primera participació en el campionat italià d'enduro amb un tercer lloc, el dissabte, i un segon, diumenge, en la categoria 'stranieri', on puntuen a part els pilots estrangers. Josep García viatjarà a Portugal per disputar, de forma consecutiva, en les dues últimes proves del Campionat de Món d'enduro que tindran lloc a Marc de Canaveses, el 7 i 8 novembre i el 14 i 15 de novembre.