El grup G, el del Barça, sembla que va directe a una resolució entre els dos favorits. La Juventus va demostrar ahir que no vol problemes i va golejar a domicili el Ferencváros per un clar 1-4 que el deixa en la segona posició del grup. Morata va tornar a marcar dos gols, com en el primer partit, i Dybala va fer el tercer ja als 72 minuts. Un autogol de Dvali va situar el 0-4 maquillat mínimament pel davanter Boli. Els torinesos són segons, amb cinc punts més que els seus dos perseguidors

Qui va viure una altra jornada històrica va ser un Sevilla que venia de tres derrotes a la lliga i que ahir es va posar perdent per 0-2 contra el Krasnodar, amb gols de Suleymanov i Berg. Rakitic va reduir la distància, però es andalusos es van quedar amb deu homes per l'expulsió de Navas. El gran protagonista va ser el davanter marroquí En-Nesyri, qui va entrar al camp i en dotze minuts va capgirar el resultat. Menys problemes, en el mateix grup, va tenir el Chelsea, que es va desfer del Rennes per 3-0 amb dos gols de Werner i un d'Abraham.

De la resta van destacar les derrotes dels dos grans favorits del grup H, el París Saint-Germain a Leipzig i el Manchester United a Istanbul, tots dos per 2-1, amb la qual cosa el grup adquireix una gran emoció. En el cas dels parisencs, a més, van acabar amb nou homes i es van veure remuntats.

En el grup F, el Dortmund va trobar un gol de Hazard i dos de Haaland per situar-se líder després de treure partit de l'empat de la Lazio al camp del Zenit de Sant Petersburg.