Les llums del Cadí la Seu en atac es van apagar al pavelló Gaska de Sant Sebastià en el pitjor moment. Les urgellenques, excel·lents en defensa i erràtiques en atac durant els primers 25 minuts de la seva visita a l'IDK Euskotren, guanyaven per 27-35 a 4.55 per al final del tercer període després d'un bàsquet de Geldof. I a partir d'aquí, el desastre. Només nou punts més en quinze minuts, i pèrdua de la solidesa defensiva, que van aprofitar les dues exteriors basques, Coussiens-Smith i Delaere, per catapultar el seu equip fins a la victòria.

Fins aquell moment, el Cadí no estava fent res de l'altre món però va arribar amb avantatge al descans, després d'una acció de mèrit d'Ariadna Pujol, i va eixamplar la diferència fins als vuit punts ressenyats (27-35). Ja va avisar l'IDK amb un parcial de 8-0 després d'un temps mort de la seva entrenadora. Va parar el cop un 2+1 d'Irati Etxarri però la francesa Coussiens-Smith va anotar un dels quatre triples seguits que va fer i va liderar un nou parcial d'11-0, de 24-4 des del màxim avantatge de les jugadores de Bernat Canut, que va situar un 51-39 ja molt difícil de capgirar. La falta d'encert en el tir, els punts de Delaere i el domini a la pintura de les pivots de l'IDK van anar conduint l'enfrontament fins al final.