Puigcerdà viurà un cap de setmana d'hoquei gel, però sense gens de públic a les graderies. Els dos equips sèniors, tant el masculí com el femení, no tindran el suport ni dels pocs aficionats que podien assistir als partits fins ara a causa de les noves normatives de mobilitat dels caps de setmana. Per aquest motiu, hauran de fer servir les pròpies forces per derrotar els rivals que tindran davant, el Majadahonda, en el cas dels nois, i el CH Jaca, en el de les noies.

Així, avui a les 14.30 hores, el líder de la competició masculina, el CG Puigcerdà, rep el conjunt madrileny, que ha guanyat l'únic partit que ha disputat i que és segon, darrere dels groc-i-negres. Un cop superats els problemes dels casos de covid i dels confinaments, el conjunt de Salva Barnola haurà de jugar bé per vèncer un rival que ha contractat dos canadencs que eren al Txuri Urdin i que els ha fet augmentar el nivell. Serà com una mena de partit d'anada, ja que el cap de setmana següent es disputarà el partit en gel de Majadahonda.

Pel que fa al CG Puigcerdà femení, intentarà seguir coliderant la lliga demà, a les dues de la tarda, contra el CH Jaca, un rival que es troba un graó per sota.

Les ceretanes disposaran de gairebé tota la plantilla gràcies a l'aturada de la competició d'hoquei en línia i pretenen poder continuar comptant els partits per victòries.