L'equip Bultzaki TBellés BMC Iguña By Kalas, amb una firma bagenca entre els seus patrocinadors, va situar tres corredors entre els deu primers classificats de la Titan Desert d'enguany, que s'ha disputat durant tota la setmana a terres d'Almeria en substitució de l'habitual Marroc, per culpa del coronavirus. D'aquesta manera, el valencià Roberto Bou va finalitzar setè a la classificació general, el santfruitosenc Guillem Muñoz va ser novè i el gironí Sergi Oller va acabar en desena posició d'una cursa que va guanyar el molts anys integrant de l'equip estatal de ciclisme de muntanya el cantàbric Sergio Mantecón.

Aquestes posicions en la classificació general van deparar millors llocs en les llistes per categories. D'aquesta manera, Bou va ser quart en la d'elit, en què Oller va acabar cinquè, i Muñoz també va quedar en cinquena posició, però en el seu cas en MA-40.

En la classificació general hi havia dos participants més del TBellés. Es tracta de Josep Térmens, que va acabar en el lloc 61è, i d'Olga Echenique, que va ser 62a i cinquena en la competició femenina. Aquesta va ser guanyada per la torellonenca Clàudia Galícia, que va aprofitar aquesta competició per retirar-se del ciclisme de munta-nya en actiu.

En la darrera etapa, disputada ahir, Bou va ocupar l'onzè lloc, Oller va ser quinzè i Muñoz, setzè d'una llista parcial dominada per Jesús del Nero, davant de Mantecón i d'un Josep Betalú que va ser segon de la general, a només 44 segons del guanyador. En noies, Echenique va aconseguir una bona tercera posició d'una etapa guanyada per Galícia.