Gairebé un mes després del seu últim partit oficial, una derrota a casa contra el Noia Freixenet (3-7), l'Igualada Rigat es retroba amb una OK Lliga en la qual on suma cap punt després de tres enfrontaments. Els arlequinats van veure com se suspenien, per positius dels rivals, els partits a les pistes del Girona, del Calafell i del Caldes i, per tant, no arribaran gaire rodats al xoc d'avui a les quatre de la tarda, a Les Comes, contra el Reus Deportiu.

El conjunt del Baix Camp, en canvi, està completant un bon inici d'any, amb 13 punts en cinc enfrontaments. Només se n'hi han escapat dos, a la pista del Caldes, i també arriben al xoc després d'haver hagut d'ajornar el seu partit de la setmana passada, davant del Lleida Llista.

Abans del partit d'avui, el porter de l'Igualada Rigat, Elagi Deitg, va concedir una entrevista al blog del periodista Kilian Sebrià en què explicava que, malgrat tot, «anímicament estem bé, tot i que crec que no sabem com estem a nivell competitiu i això sí que crea una mica de inseguretat, doncs el què fem es portar tota aquesta falta de competitivitat als entrenaments».

En els enfrontaments disputats fins ara, l'Igualada va arrencar amb una esperable derrota contra el Liceo a casa, a la qual va seguir una de gestada en el darrers minuts contra el Vendrell i la que va fer més mal, per com es va produir, un 3-7 davant del Noia. Els següents enfrontaments havien de servir per començar a sumar, però la realitat és que, malgrat que se sap que els duels s'han de jugar tard o d'hora, no ha de ser fàcil veure's amb zero punts a la classificació. Després del partit d'avui, a l'Igualada l'esperen dues visites, a Lleida i a Vic. Per això seria important sumar d'una vegada.