La pressió a tota la pista que va exercir el filial de l'Indústries Santa Coloma no va impedir al Manresa FS retrobar-se amb el triomf. Els jugadors de Sito Rivera van segellar una treballada victòria, la segona en les tres primeres jornades de lliga al subgrup 3B de Segona B. Les derrotes contra el Sala 5 Martorell, a la Copa del Rei, i a Sogorb, van quedar ahir enrere.

Els blanc-i-vermells van encarar el repte d'enfrontar-se a l'equip dirigit per Jorge Vargas amb dues baixes significatives. Josan, per lesió, i Asis, per sanció, no van poder ajudar els seus companys.

La pressió a tota la pista que va efectuar l'Indústries Santa Coloma B durant tot el partit va condicionar el desenvolupament del matx. Ambdues formacions van mostrar un notable nivell d'intensitat i de concentració des de l'inici i aquest fet va propiciar que l'equilibri caracteritzés el joc. Tot i això, la pressió visitant incomodava els manresans que van renunciar, en excessives ocasions, al joc combinatiu que Sito Rivera vol imposar i van optar per solventar la situació amb pilotades llargues, circumstància que va decantar la balança de la possessió de la pilota en favor dels colomencs.

En aquest context, l'ala santjoanenc Carles Lavado, el dia del retorn a casa, va atorgar el primer avantatge al filial (min 4). Per destarotar la defensa visitant, Sito Rivera va optar per jugar amb un pivot fixe i David Muñoz va reequilibrar el marcador (min 7). Tot i això, Novo va assolir el premi a l'agosarada pressió visitant en transformar l'1 a 2, però Corvo, en una acció d'estratègia, i Nil Roijals, després d'una gran jugada individual, van capgirar el marcador abans del descans (3 a 2).

La segona meitat va mantenir un guió similar a la primera pel que fa al joc. En contraposició, els blanc-i-vermells van incrementar el seu avantatge mitjançant un penal transformat per Corvo (min 26). Novo va reduir l'avantatge local a la mínima expressió (min 30). Els colomencs van buscar l'empat amb insistència durant l'últim tram del partit, però els locals es van defensar amb serenitat i Nil Roijals va establir el marcador definitiu ja en el darrer minut.