La inesperada derrota que va encaixar el CH Sant Esteve Sesrovires a la pista del CA Sabadell Handbol (35 a 31) va certificar que els sesrovirencs hauran de lluitar per assolir la permanència, per segona temporada consecutiva, a la Primera Divisió Estatal.

L'exhibició ofensiva de Rubén Ridao, autor de 18 dels 31 gols del seu equip, no va ser suficient per contrarestar la intensitat i determinació que els sabadellencs van exhibir des de l'inici. El bon joc dels amfitrions va propiciar que els locals gaudissin al minut 5 d'un avantatge de tres gols (4 a 1), que es va incrementar fins a set a l'equador del primer acte (11 a 4).

La reacció dels jugadors d'Oliver Roy i Fran Cabrero va reduir el desavantatge dels visitants a només dos gols al descans (19 a 17). La bona defensa dels sesrovirencs es va mantenir durant els primers quinze minuts del segon període (26 a 25), però els sabadellencs van sentenciar el seu primer triomf del curs en el tram decisiu.