El Manresa va aconseguir dissabte un marcador contundent al camp del Santfeliuenc (0-3). L'efectivitat que s'havia negat en altres partits es va concretar aquest cop amb gols de Toni Sureda (2) i Erik Rafael.

El tècnic dels manresans, Ferran Costa, destacava que «ja portàvem diverses setmanes en què els porters contraris ens impedien aconseguir un bon resultat, malgrat crear moltes ocasions de gol. Aquesta vegada hem estat més inspirats i estem molt contents. Hem tornat a demostrar que, jugui qui jugui, el Manresa té una identitat molt marcada. I és que l'onze ha estat força diferent del que va guanyar el San Cristóbal diumenge passat, amb un Uri Pérez que ha estat un dels més destacats».

Segons Ferran Costa, «hem tornat a demostrar que sempre volem anar endavant. La pressió que fem als nostres rivals és un dels aspectes del joc que volem que ens defineixi, independent dels jugadors que actuïn en cada ocasió».El proper diumenge (12 h), el Manresa tindrà la visita d'un dels històrics de la Tercera Divisió, l'Europa, un conjunt que ha saldat amb victòria els tres partits que ha disputat, amb el Vilafranca, la Pobla Mafumet i la Muntanyesa.