El Manresa FS juvenil va patir una nova golejada, aquest cop a la pista del Ripollet, després d'un partit molt dolent per als jugadors manresans. L'equip local va tenir un inici de duel molt efectiu i ràpidament es van posar amb un favorable 3-0 en el marcador. El conjunt visitant entrenat per Miquel Bonilla, començava de nou a remolc en el marcador i aquesta situació va condicionar el partit.

Els manresans van desplegar un joc durant la primera meitat amb molta intensitat però amb molts nervis. Abans d'arribar al descans els visitants van aconseguir retallar distàncies amb el 3-1 però en la següent jugada el Ripollet tornava a posar més avantatge en el marcador 4-1. A la segona meitat els manresans no van saber competir. L'equip de casa va jugar a pler i va ser molt superior a un conjunt bagenc sense idees. Amb el marcador de 6 a 1 en contra, l'entrenador visitant va decidir sortir amb el sistema de porter jugador i van aconseguir marcar el 6-2. De nou en la següent jugada, els locals marcaven el setè gol i deixava els tres punts sentenciats.

En els darrers minuts els jugadors del Ripollet van anar ampliant mica en mica el marcador. La setmana vinent els juvenils del Manresa FS visitaran la pista de l'Alcoletge.