La visita de l'Esparreguera al Sese es va resoldre a la pròrroga després que l'últim quart els visitants remuntessin una diferència de 12 punts amb un parcial de 13-25 en aquest espai de temps. El partit el va marcar el desencert exterior de l'Esparreguera, un equip que basa el seu joc en el tir de tres punts i que en el seu debut en va anotar 10 de 40, perdent així moltes oportunitats de bàsquets fàcils. Dani Fontanals va ser el més destacat dels visitants amb . punts i rebots, i Pino va acabar anotant 22 punts, màxim de l'Esparreguera, això sí: només 2/14 en tirs de tres. Tot i la derrota, l'equip verd-i-blanc va ser capaç de remuntar un resultat negatiu i posar-se per davant, però el desencert i les concessions defensives en el tram final van evitar la victòria.