El CF Igualada va perdre el primera partit de la temporada en el duel d'invictes davant el Terrassa.

El partit va començar amb domini del terrassencs però sense poder tenir gaire ocasions de gol. En arribar el minut 12 el partit es començava a igualar, però una gran combinació entre Arranz i Jaume era perfectament definida pels visitants, que es col·locaven 0-1 al marcador. A partir d'aquí, els blaus es van entona una mica més i van aconseguir arribar un parell de cops a porteria rival, en accions de pilota aturada. Al refús d'un córner, Goran va realitzar un remat que va sortir fora per ben poc. El partit arribaria amb victòria visitant per la mínima al descans, amb la sensació que els blaus podien donar més.

A la represa, l'Igualada va sortir amb una altra cara, pressionant més amunt i amb més intensitat. L'equip de Marc Cabestany va gaudir de diferents oportunitats que no van saber finalitzar i els visitants van sentenciar amb el 0-2.