La clara victòria d'un San Pablo Burgos que ja sembla recuperat de la plaga de coronavirus que atacava l'equip a la pista del València (81-99) va ser el resultat més cridaner d'una jornada novament escapçada pels casos de la malaltia que van obligar a ajornar partits.

Els homes de Joan Peñarroya van ser molt superiors als de Jaume Ponsarnau, que 48 hores abans havien derrotat l'Armani Milà en la competició europea. El cubà Jasiel Rivero, autor de 25 punts i 30 de valoració, va ser la principal arma dels castellans, ben secundat pels 16 de Benite.

Continua comptant els partits per victòries un Reial Madrid que va haver de lluitar per desfer-se d'un Fuenlabrada en ratxa (79-68). Els visitants van dominar els dos primers quarts però no van aturar un Carroll que, amb 18 punts i quatre triples va exercir de franctirador per fer quedar el triomf a casa. També va vèncer l'Iberostar Tenerife, proper rival del Baxi, amb molts problemes (77-73) per superar un Betis que va tenir tres jugadors amb 15 punts o més. De la banda local, el més destacat va ser Marcelinho, amb 18.

El Barça, per la seva banda, va clavar la segona pallissa de la setmana a un Estudiantes que no va plantar gens de cara. El marcador (78-92) és curt tenint en compte que els blaugrana ja guanyaven per 21 punts al descans. Pustovyi va trencar tots els límits amb 18 punts i 23 de valoració.