Va haver d'esperar a la pròrroga, però el Sala 5 Martorell va passar la segona eliminatoria de la Copa del Rei superant el Barceloneta (4-2) La primera part va ser molt disputada, imposant-se les defenses. Durant bona part d'aquest primer període el joc va ser altern i les ocasions van sovintejar en les dues porteries. El Barceloneta va tenir una ocasió clara quan encara no s'havien jugat cinc minuts però la pilota va anar al pal. Els intercanvis de cops eren constants però el gol no arribava.

A mida que avançaven els minuts semblava com si el Sala 5 Martorell anava madurant el partit. Però precisament quan millor ho estaven fent els de Víctor González, en una acció de contracop, Brià va fer el 0 a 1, fent passar la pilota entre les cames del porter del Sala 5 Martorell, Álex (Sergio Arriero estava lesionat, com també el seu company Pau Albacete). Era el minut 15 i fins al final, els locals van semblar descol·locats sense reacció al gol rebut, malgrat intentar-ho amb totes les forces.

La segona part podia començar millor pel Sala 5. Coca va empatar al minut 22 amb un xut sec i ras. Amb l'1 a 1, el conjunt martorellenc va fer un pas endavant però sense poder-ho certificar en el marcador. A l'equador de la segona part el joc tornava a ser equilibrat, tornant-se a repartir les oportunitats. Al