Un gol de Gerard Moreno a un minut del final va evitar la derrota davant Suïssa d'Espanya (1-1) que va complicar el seu futur en la Lliga de Nacions i que va poder obtenir el triomf amb el llançament de dos penals, fallats tots dos per Sergio Ramos.

Espanya va tenir nombroses ocasions però no va marcar. Especialment en dos llançaments de penal, en els minuts 57 i 80, executats per Ramos, que va parar en totes dues ocasions el meta Yann Sommer.

El conjunt de Luis Enrique, que va jugar en superioritat els últims deu minuts per l'expulsió de Nico Elvedi, va evitar la derrota amb un gol de Gerard Moreno en el 89.

Encara així, es jugarà el pas a la fase final de la Lliga de Nacions dimarts que ve, en la trobada en l'estadi de la Cartoixa de Sevilla contra Alemanya, que va guanyar a Ucraïna. Espanya necessita guanyar per tal de recuperar el primer lloc i aconseguir la classificació.