Ja s'ha dit moltes vegades que el futbol és capriciós. També ho ha estat aquest migdia al Nou Estadi del Congost i, en aquest cas, en contra dels interessos dels de casa. En un duel extremadament igualat i lluitat, el Manresa s'ha avançat al minut 82 gràcies a un molt bon de cap de Juli Serrano a la sortida d'un córner. Els de Ferran Costa jugaven amb inferioritat per l'expulsió de Nil Pradas en el minut 77 i tenien al seu abast derrotar l'imbatut Europa. Els jugadors locals, sense forces després d'un gran esforç en un partit de molt desgast han vist com els visitants empataven en el minut 90 amb un cop de cap d'Arnau Vilamitjana. I han quedat abatuts al 93 quan han rebut el definitiu 1 a 2, també de cap, en aquest cas de Nolla. Fins a l'1 a 0, el joc havia estat molt equilibrat, amb poques ocasions clares, tot i que les millors a favor del Manresa, un cop de cap de Noah al travesser al minut 2 i una volea d'Amantini al 42, que Sergio ha rebutjat amb dificultats a córner.