Només dos partits hi havia programats ahir a la Lliga Endesa. En el primer de la tarda, el Fuenlabrada es va desfer per només un punt del Casademont Saragossa (82-81). El visitants van dominar els dos primer quarts (16-21 i 17-27) i els locals van remuntar a la represa amb 23-22 i 26-11. Christian Eyenga va ser el jugador més valuós dels madrilenys anotant 22 punts en 34 minuts. En la formació aragonesa, DJ Seeley va fer també 22 punts, en el seu cas en 29 minuts jugats.

Per la seva part, el FC Barcelona no va tenir massa dificultats per superar el Betis al Palau Blau-grana, imposant-se per 82 a 53. En aquest enfrontament plàcid, tres dels quatre pacials van ser favorables al conjunt local, el primer ja molt significatiu de 23 a 9, que va marcar el tarannà del duel. Van seguir 23 a 13, empat a 18 i 18 a 13. Es va donar el cas que tots els jugadors del Barça (12) van anotar com a mínim tres punts, essent el màxim encistellador, Mirotic, amb 18 punts en 15 minuts; Feldeine en va fer 14 pel Betis.