El Lleida Llista Blava, rival aquest vespre de l'Igualada Rigat (20 h), ha certificat el millor inici de la seva història a l'OK Lliga després d'aconseguir 19 punts en 7 jornades, liderant la classificació amb un punt més que el FC Barcelona. El duel d'avui és el més destacat de la jornada i serà ofert en directe per Esport3.

L'altra cara de la moneda és l'Igualada Rigat. En una lliga molt atípica, amb reiterats ajornaments de partit per culpa de la pandèmia, els igualadins tenen zero punts al seu caseller, amb quatre derrotes i tres partits que té pendents (amb el Girona, Calafell, el Caldes), algun fins i tot sense data de celebració. L'equip de la capital de l'Anoia ha caigut amb el Liceo (0-4), Vendrell (5-3), Noia (3-7) i Reus Deportiu (3-8).

Precisament, diumenge passat davant els reusencs l'Igualada Rigat no va poder disposar del seu capità, Ton Baliu. Va ser doncs

una absència molt destacada i ara el seu retorn és una de les esperances de l'Igualada Rigat en el partit que d'aquest diumenge a la pista del Lleida Llista. Respecte al seu estat, el jugador ha comentat que «vaig fent, la setmana passada en contacte amb covid a casa, i aquesta amb el dit fotut, però esperem poder jugar a tope. El partit el veig més difícil que mai, líder contra cuer, 19 punts contra 0, 0 poques preocupacions contra haver de sumar ja. Però bé, com sempre haurem de suar també més que mai, i intentar trencar una dinàmica molt positiva contra una de bastant negativa, que és la nostra, sense dubte».

No cal dir que l'ajornament de tres partits per positius dels equips rivals ha trastocat els plans d'un equip que tampoc no ha estat afortunat amb el calendari.