El Gimnàstic de Manresa juvenil va obtenir la primera victòria del curs davant del Sants en un partit amb dues parts diferenciades. Durant el primer temps, el conjunt local no va estar còmode damunt del terreny de joc davant d'un rival que va tenir les arribades més perilloses. Abans d'arribar al descans, l'equip del Sants va aconseguir marcar un gol psicològic, 0-1.

A la represa l'entrenador local va fer canvis i va tocar la tecla. El conjunt bagenc va ser molt superior i va dominar en tot moment. Juanma i, tres minuts més tard, Casanovas van capgirar el marcador amb dos gols consecutius. Tot i el marcador a favor, els manresans no van canviar el plantejament i van continuar dominant la possessió de la pilota davant d'un rival que no va generar cap ocasió clara de gol.

L'àrbitre de l'enfrontament va afegir un total de sis minuts, i quan tan sols en faltava un per jugar, en el minut 95, va assenyalar un clar penal a favor del Sants. Dutxa d'aigua freda per al Gimnàstic, que veia que se li podien escapar dos punts molt importants. Però els escapolats van tenir sort quan la pena màxima va ser fallada i els tres punts es van poder quedar a casa. La setmana vinent el Nàstic visitarà el camp del Prat.