L'Igualada Femení va encaixar la cinquena derrota consecutiva en cinc partits a la pista de l'Esneca Vila-Sana. El conjunt visitant es va veure superat en tot moment i va sortir golejat davant d'un equip local més efectiu de cara a gol.

Les jugadores locals van aconseguir obrir la llauna amb un gol matiner al minut 4 de joc. Les blaves van saber reaccionar ràpidament i tan sols un minut més tard, Claramunt va ser capaç de transformar una pena màxima per posar l'empat a 1 gol. Durant la primera meitat ambdós equips van estar anivellats, amb intercanvis d'arribades i bones ocasions per marcar.

L'equip de casa, però, va aconseguir marcar dos gols pràcticament consecutius per encarrilar la victòria durant la primera meitat. Amb aquest resultat de 3-1 es va arribar al descans. A la represa l'equip visitant dirigit per Antoni Aranda van intentar reduir distàncies per poder lluitar fins al final, però dos gols més de les locals van sentenciar el duel.

La setmana vinent l'Igualada femení HCP visitarà la pista del Palau de Plegamans.