El Martorell va perdre el primer partit del curs davant del Cerda-nyola (5-6) en un partit molt disputat. Els vallesans es van col·locar davant del marcador a l'inici del partit, gràcies a les dianes de Sergi Amores i d'Hèctor Albadalejo. Al minut 11, Malik va escurçar diferències abans que Amores, aprofitant un rebot, va marcar l'1 a 3. Va ser en aquest moment quan va aparèixer la combinació entre Josep Coca i Ramon Sánchez pels locals, i és que Coca va marcat un hat-trick amb tres assistències de Ramon, l'últim d'ells, a tres segons pel final de la primera meitat i que va col·locar el 4 a 3 al descans. Tot i això, i també en aquesta primera meitat, Oussama va fallar un penal per als locals mentre que els visitants van perdonat tres llançaments de deu metres.

A la represa, el Sala 5 semblava encarrilar el partit gràcies a la diana d'Oussama, que va definir a la perfecció la sortida del porter visitant. Un gol en pròpia porteria al minut 25, va escurçar diferències pels visitants que van empatat al minut 30 per obra de Pedro. Amb tot obert i tot per decidir, la balança es va decantar quan Hèctor Albadalejo, de penal, va marcar el definitiu 5 a 6. El Sala 5 ho ha va intentar de cinc sense èxit.