Cal Rosal no només acollia la resolució del campionat gran. En TR2 hi havia molta emoció perquè Sergio Ribau, del Moto ClubPiera, podia aprofitar l'absència del líder i guanyador de totes les proves, Èric Miguel Pérez. Si guanyava, seria campió, però només va ser segon perquè el va superar el seu company del MC Piera Pol Mediñá, que comparteix escuderia amb Miguel, a TRRS. D'aquesta manera, Ribau va deixar escapar el campionat per només dos punts de diferrència.

L'entitat anoienca es va refer amb el campionat cadet guanyat per Marc Piquer (Beta), que en va tenir prou amb ser tercer en la prova d'ahir per guanyar per un sol punt de diferència el cantàbric Jorge Iglesias. Aquest només va poder ser segon, vençut pel seu company a Gas-Gas Marc Freixa, en una situació similar a l'anterior, però al revés.

En TR3, Francesc Recio, del MC Solsonès, va guanyar la cursa però no en va tenir prou per vèncer el balear Marc Horrach, que ahir només va ser sisè però que partia amb molt avantatge. En veterans, Rui Alves, del MC Manresa, va quedar cinquè i finalitza en segona posició del campionat.