Les quatre derrotes encaixades per l'Igualada Rigat HC en l'inici de l'OK Lliga i el darrer lloc que ocupava l'equip a la classificació havien de ser un fet circumstancial i anit els jugadors de Francesc Linares ho van deixar palès. Els arlequinats van assolir el primer triomf del curs a la pista del líder, el Lleida Llista Blava (1 a 4).

La victòria dels arlequinats a Bell-lloc d'Urgell no va ser fàcil. La primera part de la confrontació va ser molt equilibrada però la intensitat i ambició dels igualadins facilitava que els locals haguessin d'acumular falta rere falta per aturar-los. El vigatà Sergi Pla va obrir el marcador amb un inapel·lable xut exterior (min 14).

Els visitants van disposar de tres ocasions de gol per ampliar el seu avantatge abans del descans. El pal va refusar una canonada d'Aleix Marimon (min 15) i el porter lleidatà Martí Serra es va exhibir per conjurar un contracop dels arlequinats (min 17) i un xut enverinat de Ton Baliu (min 24).

Elagi Deitg va evitar l'empat dels lleidatans ja en l'últim minut del primer període, i la incertesa en el marcador es va mantenir fins que Roger Bars (minut 39) va transformar amb el seu segell característic la falta directa derivada de la targeta blava a Oriol Vives.

Un minut i escaig després, Andreu Tomàs va reduir la diferència en transformar un penal, però Marc Palau va culminar amb un golàs un contracop (min 43) i el capità Ton Baliu va certificar el triomf dos minuts després.