El Cadí la Seu torna a la competició després d'anar recuperant durant les setmanes les jugadores disseminades per Europa en els compromisos internacionals de les seves seleccions i de 3x3. Així, Laia Raventós, Gala Mestres, Maria Jespersen i Serena Geldof tornen a ser a casa, i a elles se'ls afegirà una altra belga, Laure Resimont, per acollir a un Palau d'Esports buit de públic la visita del Durán Maquinaria Ensino de Lugo, un rival que té les mateixes victòries i derrotes que les urgellenques.

El combinat gallec té a la plantilla Merritt Hemple, exjugadora del Cadí, que va mostrar el seu millor bàsquet a la Seu. La pivot està mostrant aquesta temporada unes grans xifres, amb 16 punts, 4 rebots i 16,4 de valoració en un conjunt jove, que ve de dues dures derrotes en els últims compromisos a fora de casa en pistes tan complicades com València i Girona, però que també ha estat capaç de vèncer a parcel·les que no són fàcils com ara Saragossa.

Aprofitar els últims partits

De cara al partit d'avui (18 hores), Roger Vilaró, tècnic ajudant de Bernat Canut com a entrenador urgellenc, va explicar que ens ha costat agafar el ritme després de l'aturada ja que algunes jugadores han estat amb les seleccions i no podien entrenar-se totes juntes, però a poc a poc hem anat incorporant peces i fent bons entrenaments. Volem aprofitar al màxim els partits de la primera volta per tenir opcions d'aconseguir els nostres objectius», entre els quals hi ha ser a la Copa.

Vilaró també va parlar del nou fitxatge, una Laure Resimont en qui «feia temps que ens fixàvem. Segueix la línia de les adquisicions que el club pot fer. És jove, amb moltíssim talent i molta projecció en l'àmbit europeu. Ens donarà intensitat i esperem que s'adapti al nostre joc».