El Reial Madrid, rival del Baxi Manresa en el partit de lliga que tancarà la setmana aquest diumenge a les vuit del vespre, va iniciar una trajectòria de tres partits seguits a casa, dos de l'Eurolliga i un d'ACB, amb una clara victòria davant d'un Maccabi que ja va demostrar amb la seva posada en escena del primer quart, en què va rebre 29 punts, que no seria un adversari gaire competitiu.

Una de les claus va ser el marcatge que tres exteriors blancs, Abalde, Rudy Fernández i Llull, van fer sobre Scott Wilbekin, una de les estrelles israelianes. A més, els dos argentins, Campazzo i Deck, que podrien tenir el futur a l'NBA, es van trobar, i moltes passades del base es van convertir en punts per part de l'ala, que en va totalitzar setze.

La millora de la defensa hebrea va possibilitar que el conjunt de Tel-Aviv s'acostés a set punts (50-43), però el Madrid va tornar a posar fil a l'agulla i va aconseguir un triomf que li permet consolidar la recuperació a Europa, comptant que a la lliga està imbatut.