El Sala 5 Martorell va demostrar que la Copa del Rei és la seva competició enguany i va superar la tercera eliminatòria en derrotar un rival de la categoria superior, el Ciudad de Móstoles, en un enfrontament que va resoldre en una gran segona meitat i que es va embrutar quan tot ja s'havia acabat amb una baralla entre els jugadors locals i l'entrenador dels visitants, Santa, que va acabar amb una vermella a Fuad.

Els martorellencs van resistir en una primera part en què el conjunt madrileny va posar setge a la porteria de Delgado i va arribar a estavellar unes quantes pilotes al pal, primer mitjançant Chispi i posteriorment amb una acció de doble rebot entre Sergio i Carlitos.

Però era el partit de Coca, que va avançar els martorellencs amb dos gols que semblava que permetrien els homes de Víctor González arribar als vestidors amb un còmode avantatge. No va ser així perquè Carlitos, el més encertat del Ciudad de Móstoles en tot el partit, va marcar al final del primer període i va tornar a trobar la porta a l'inici de la segona.

Semblava que el partit giraria el seu rumb i que els visitants s'avançarien, però el tercer gol de Coca va ser decisiu. Els visitants, veient que perdien l'oportunitat de guanyar es van posar nerviosos, i en menys d'un minut els van arribar dos gols seguits, el segon de Ramón. Això va provocar que els forasters actuessin de porter-jugador i només aconseguissin rebre un gol més a porteria buida, maquillat per Chispi. Dimarts que ve, un rival de la màxima categoria podria aterrar a Martorell.