Mirambell va proposar-se fa un parell d'anys deixar un llegat per quan ell deixés la competició activa: crear un equip espanyol de skeleton. I hi dedica moltes hores i esforç. Paula Raul és un dels resultats del projecte, juntament amb el cantàbric Adrián Rodríguez. Ara hi ha una segona tongada d'alumnes que aquests dies han començat a practicar a Innsbruck. Es tracta d'Alberto Porras, José Pérez, Luis Izquierdo i Leo Torres-Quevedo en nois i Alba Rodríguez i Ana Torres-Quevedo, en noies.

Mirambell explica que aquesta doble feina, «mentalment i física, és cansada perquè pateixo per ells. De vegades has d'anar repetint les instruccions, mirar de ser sensible o donar la informació trossejada i buscar fórmules perquè ho entenguin. L'any passat ho vaig portar bé, perquè vaig guanyar la Copa Amèrica combinant la competició amb la feina d'entrenador, però ja no tinc tant temps per a mi i per jugar amb la videconsola», confessa divertit.

Paula Raul, per la seva banda, no veu l'arribada de noves pilots com «cap competència, ja que em permeten compartir l'experiència i punts de vista diferents».