El Reial Madrid va demostrar el seu bon estat de forma i no va tenir cap dificultat per derrotar el Fenerbahçe, com havia fet dimecres davant del Maccabi. Els turcs van anar sempre a remolc i van cedir per un rotund 94-74 en el que podria haver estat l'últim partit de Facundo Campazzo amb els blancs. L'argentí està molt a prop de firmar pels Denver Nuggets en un mercat d'agents lliures que s'obre avui i que ja podria impedir-li jugar demà en el partit de lliga que l'ha d'enfrontar al Baxi Manresa al WiZink Center. La por d'una lesió podria fer aconsellable que això passés. Ahir, Campazzo va anotar 7 punts i va repartir 12 assistències en un partit en què Jaycee Carroll, amb 15 punts, va ser el màxim anotador.

El Barça, amb claredat

Per la seva banda, el Barça va der-rotar amb facilitat l'Estrella Roja per 76-65 en un partit que va deixar decidit des de l'inici i en què va especular a la segona meitat. Segueix líder de l'Eurolliga. Ahir va tornar a destacar Nikola Mirotic, amb 23 punts.

Per la seva banda, el València de Jaume Ponsarnau va patir però va derrotar per 82-80 el Maccabi a la Fonteta. Wilbekin va tenir l'últim tir de tres per capgirar el resultat, però va fallar.