El nedador manresà Izan CubillasIzan Cubillas ha completat un gran últim relleu i ha impulsat el seu equip, el CN Terrassa, a la medalla de plata en 4x200 metres lliures en els campionats d'Espanya de natació, que es disputen fins diumenge a Castelló de la Plana. Cubillas ha agafat el relleu en tercer lloc, darrere del Canoe, i ha portat l'equip fins al triomf amb un temps de 7.15.12. Només ha estat superat pels 7.08.02 del Madrid NC i ha quedat a davant dels 7.16.00 del CN Sant Andreu.

Cubillas afegeix aquesta plata a una setena posició al matí en els 4x50 metres i a una novena en els 100 metres estils. Encara li falta per competir en els 200 estils i esquena en aquests campionats, a part d'alguns relleus més.

Mireia Pradell, a prop del tercer lloc

No ha tingut tanta sort en aquesta primera jornada una altra manresana, Mireia Pradell,Mireia Pradell del CN Barcelona, que ha obtingut dos quarts llocs molt a prop de sengles podis. Al matí, la seva formació només ha nedat tres centèsimes més lenta que el tercer classificat, el Club de Tennis Elx, en els 4x50 metres. A la tarda, en la seva especialitat, els 100 esquena, ha quedat a 34 centèsimes de Clàudia Espinosa, del Sant Andreu. Després, ha estat sisena amb el CN Barcelona en els 4x200 metres.

Han completat la jornada per als nostres el també manresà Guillem Lázaro (CN Terrassa), catorzè en els 200 papallona, i la berguedana Àneu Ferrer (CE Mediterrani), quinzena en les dues curses disputades, els 200 papallona i els 100 esquena. Totes les competicions es disputen a contrarrellotge, sense eliminatòries, ni finals.