Sense gaire temps per lamentar la derrota de dijous a casa contra un rival que es trobava amb les mateixes victòries, l'Ensino de Lugo (65-78), el Cadí la Seu té avui una altra revàlida a la pista del Lointek Gernika, un adversari que és sisè, que té un balanç positiu a la classificació, però que també ve de perdre, en el seu cas un derbi basc contra l'IDK Euskotren de Sant Sebastià.

El tècnic urgellenc, Bernat Canut, admetia que «el partit no va anar com volíem. Ens vam veure superats pel seu ritme de joc i en l'entrenament posterior era important girar full i rectificar alguna cosa per mirar de ser més competitiu».

Per a Canut, «cal ser més consistents a darrere. Durant els partits tenim alts i baixos. Hem baixat l'eficiència defensiva i aquest ha de ser el pilar per començar a reconstruir». Sobre el rival d'avui, el Gernika, segons l'entrenador del Cadí, «és un equip amb bones peces, bons fitxatges i amb jugadores espanyoles que ja fa temps que són a l'equip. Elles fa moltes temporades que són a la part alta de la classificació i, encara més a casa seva, voldran refer-se de la derrota en el derbi de l'altre dia. Intentarem posar-los les coses complicades i fer un bon partit».

L'ala nord-americana Bjorklund és, ara per ara, la seva millor jugadora i també destaca l'aportació de la base Belén Arrojo, que va jugar dos anys al Cadí.