L'exhibició del porter local Joan Miñano i un golàs per l'escaire des de 12 metres quan faltaven menys de tres minuts per a la conclusió del partit van impedir al Sala 5 Martorell puntuar a casa del líder.

Els martorellencs no van acusar en aquesta ocasió el desgast físic del partit de Copa del Rei disputat dimarts. Els jugadors de Víctor González van oferir una millor versió que el seu oponent en els minuts inicials i Malick va atorgar un merescut avantatge als visitants en aprofitar un contracop.

L'Hospitalet va empatar de seguida. Una ràpida acció ofensiva va permetre a Cristian García fer l'1 a 2, però els locals van reequilibrar el marcador de doble penal abans del descans (2 a 2).

L'equilibri es va mantenir fins a l'equador del segon període (3 a 2). Rusi va replicar ben aviat i ja en el tram final, després d'encaixar el 4 a 3, els visitants van poder empatar mitjançant Rusi i Malick.