El Manresa FS va tancar el cicle de dues sortides seguides amb una treballada victòria a Dénia (2 a 6). Aquest triomf, conjuntament amb l'assolit la setmana anterior a la difícil pista del Futsal Barceloneta (4 a 5), consolida els blanc-i-vermells entre els equips capdavanters a la classificació.

Els bagencs van mantenir un nivell alt d'intensitat i de concentració durant tot el partit a la pista d'un dels conjunts que ha començat el curs amb pitjor balanç.

L'inici dels manresans va evidenciar la seriositat amb què afrontaven el duel i el jove Gerard Noguera va atorgar el primer avantatge als blanc-i-vermells (minut 2). Omar va empatar pels alacantins però els jugadors de Sito Rivera van exhibir en els següents vuit minuts un nivell d'efectivitat que els va permetre sentenciar el matx. Asis, amb tres gols, i Santa, van situar l'1 a 5 a l'electrònic (minut 10). L'internacional marroquí va completar un pòquer de gols abans del descans.

A la represa, els manresans no van caure en el parany de perdre la identitat i Adil, amb puntuals però encertades intervencions, va certificar la victòria bagenca.