Nova d'un Cadí la Seu que sembla que passa una crisi de joc i de resultats i que ahir no va tenir cap opció de treure res positiu de Gernika des dels primers moments. En la prèvia, Bernat Canut havia d'avisar que tot bon resultat que es pogués treure de la pista basca havia d'arrencar d'una bona defensa, però les jugadores no ho van saber aplicar en uns primers deu minuts molt dolents en què, a més, van estar desencertades en atac. D'aquesta manera, l'equip local va adquirir una diferència de tretze punts, encara matisada al final per un bàsquet d'Irati Etxarri, que va ser una bona part de la que hi va haver al final del duel.

En el segon quart, l'avantatge del Lointek encara va créixer fins als divuit punts, després d'un triple de Bjorklund i de les anotacions de Rosó Buch. Per a les visitants, semblava de Dornstauder capitanejava una petita remuntada i l'avantatge només era de dotze punts al descans.

I aquesta encara va baixar més a l'inici de l'últim període, després d'un tercer de transició, sobretot amb un triple de Gala Mestres que deixar l'avantatge del Gernika en només vuit punts (65-57). Però aleshores, un dos més un de Roundtree i una sèrie de bones decisius de la base Cornelius, que va marcar el ritme de l'enfrontament, va provocar que les basques tornessin a agafar aire i s'escapessin amb els 19 punts finals. Com a part positiva, els vuit punts de la belga Laure Resimont, que sembla que es va adaptat bé a l'equip.