L'empat aconseguit dissabte a Vilafranca (1-1) permet al Manresa mantenir un lloc a la zona tranquil·la de la classificació del subgrup 5A de Tercera Divisió. També l'Igualada, que tenia jornada de descans, continua a la part alta.

L'entrenador del Manresa, Ferran Costa, ha donat per bo el punt sumat a Vilafranca: «Teníem clar que jugàvem en un dels camps més complicats de la categoria i, per tant, aconseguir un empat és prou meritori. A la primera part, tot i avançar-nos en el marcador no vam estar contundents per aturar el seu ritme de joc; ells van estar més a prop del que volien que nosaltres. A la represa, el meu equip va reaccionar, els jugadors es van posar la granota de fer feina i amb molt esforç van adaptar-se al que exigia el partit. Per tant, el punt és valuós, i ens ha de servir per continuar creixent i madurant».

El tècnic del Vilafranca, Ivan Moreno, admetia que «vam fer un mal partit. Una part del mèrit és del Manresa, però el cert és que no hem pogut fer res del que teníem previst. Hem abusat del joc directe, tot i que aquesta no era la nostra intenció inicial».

Diumenge que ve, el Manresa rebrà la Pobla Mafumet, i l'Igualada, el San Cristóbal.