El FC Barcelona ha confirmat aquest diumenge la gravetat de la lesió del central Gerard Piqué, que té un esquinç de grau 3 al lligament lateral intern i una lesió parcial al lligament creuat anterior del genoll dret que el podria tenir entre tres i cinc mesos de baixa, mentre que Sergi Roberto estarà dos mesos allunyat dels terrenys de joc per un trencament al recte femoral de la cuixa dreta.

Tots dos es van lesionar aquest dissabte en la derrota dels de Ronald Koeman davant l'Atlètic de Madrid al Wanda Metropolitano (1-0), i les seves absències incrementaran els problemes que ja tenia la defensa blaugrana. Piqué es va haver de retirar al minut 60 després d'una acció de mala sort amb Ángel Correa, mentre que el Reus es va lesionar en una rematada al tram final del partit.

"Les proves que se li han fet aquest diumenge al jugador del primer equip Gerard Piqué han mostrat que té un esquinç de grau 3 al lligament lateral intern i una lesió parcial del lligament creuat anterior del genoll dret", ha confirmat aquest diumenge el club culé.

Tot i que l'entitat catalana no ha volgut oferir un període estimat de baixa i ha comunicat que la seva evolució "marcarà la seva disponibilitat", el '3' blaugrana podria estar entre tres i cinc mesos allunyat dels terrenys de joc.

El de l'Atlètic era el desè partit que jugava aquesta temporada --vuit de La Lliga Santander i dos de Lliga de Campions--. En la competició europea, contra el Dinamo de Kíev, Piqué va fer el seu únic gol fins ara d'aquest curs, que el va convertir en el segon defensa més golejador de la Lliga de Campions, només un gol per darrere de Roberto Carlos (16).

Poc després, el Barça ha confirmat també la lesió de Sergi Roberto. "Les proves que si li han fet aquest diumenge a Sergi Roberto han mostrat que té un trencament al recte femoral de la cuixa dreta. El temps de baixa aproximat serà de dos mesos. El de Reus s'ha lesionat també en el partit contra l'Atlètic de Madrid després d'una fort xut des de la llarga distància", ha indicat.

El jugador, que ha alternat la posició lateral i la migcampista en els deu partits que ha jugat aquesta temporada, ha marcat un gol en la competició domèstica, en el triomf per 0-3 davant el Celta de Vigo.