Victòria clara del Barça a la pista del Casademont Saragossa (85-97). El conjunt blaugrana va aconseguir encadenar un quart triomf consecutiu enfront d'un conjunt local que va patir una cinquena desfeta seguida. Després d'una primera meitat amb moltes alternances es va arribar al descans amb un mínim avantatge local (42-41). A la represa el Barça va trencar el duel amb un parcial de 10-29. En el darrer període els locals van anotar un total de 33 punts en un quart on els atacs es van imposar a les defenses. Els de Pesic van saber administrar l'avantatge per acabar guanyant.

Qui continua gairebé imparable és l'Iberostar Tenerife, que va obtenir ahir la seva desena victòria per només una derrota en una complicada pista, com és la del València. Els insulars van vèncer per 89-95 i, tal com va passar al Congost, es van basar en un gran últim període en què van anotar 35 punts i van recuperar els vuit de diferènia (68-60), amb els quals els homes de Ponsarnau havien entrat en els deu minuts finals.

En aquest tram de partit definitiu, els nou punts de Fitipaldo i els set de Shermadini van impulsar els canaris, que havien estat abans suportats pel base Marcelinho Huertas, que va acabar amb 22. Per la banda local, Prepelic en va anotar vint.

Al matí, el Joventut havia apallissat un Acunsa GBC que cada cop s'enfonsa més a la classificació i que ja és cuer en solitari. El resultat de 68-99 deixa clar el potencial ofensiu dels verd-i-negres, que van tenir Brodziansky en paper d'estrella amb 23 punts i 6 de 6 en triples. En els altres partits, l'Unicaja va patir per derrotar l'Estudiantes per 90-92, amb tirs fallats de Gentile i Brown per gua-nyar i per empatar, respectivament. En el primer partit de la tarda, bona victòira del Bilbao a Sevilla (89-96) amb 23 punts de Balvin i Kulboka, la parella que va fer més mal als andalusos.