Després d'unes setmanes d'inactivitat, els equips federats, tant amateurs com de base, de les diferents modalitats esportives, tornen a entrenar-se des d'ahir a la tarda. Ho fan però amb moltes preguntes sense resposta. La majoria en referència a quan es podrà tornar a competir, i de quina manera. En aquests moments, cal recordar que només competeixen els equips i esportistes que disputen campionats d'àmbit estatal.

Pel que sembla, el retorn a les competicions territorials i de base haurà d'esperar fins al 9 i 10 de gener del proper any, quan ja s'hagi assolit la quarta fase de la desescalada. Aquesta resolució, però, queda molt lluny de les demanda plantejades per la majoria de federacions esportives catalanes. Si és així, els calendaris previstos inicialment, alguns d'ells fins i tot iniciats, hauran de canviar del tot, pel que les federacions hauran de tenir el vist-i-plau dels clubs.

Un altre aspecte que amoïna les entitats és la del toc de queda que fa que les instal·lacions esportives hagin de tancar a les 9 del vespre quan hi ha molts esportistes que per motius diversos només poden entrenar precisament a partir d'aquesta hora.