El Reial Madrid continuarà amb les importants baixes de Karim Benzema i Sergio Ramos per al seu important duel d'aquest dimecres contra l'Inter de Milà a la Lliga de Campions, encara que la bona notícia per als blancs és la tornada del migcampista Casemiro.

A més, d'aquestes absències, Zidane tampoc podrà comptar amb el central brasiler Eder Militao, el migcampista uruguaià Fede Valverde, el davanter serbi Luka Jovic i el lateral Álvaro Odriozola. Casemiro, baixa davant el Vila-real, tornarà a una convocatòria en la qual es manté el central del planter Víctor Chust i en la qual l'altra gran novetat és el davanter centre del filial Hugo Duro. La llista completa és la formada per Courtois, Lunin i Altube com porters, Carvajal, Varane, Nacho, Marcelo, Mendy i Víctor Chust com defenses, Kroos, Modric, Casemiro, Odegaard i Isco coma migcampistes, i Hazard, Asensio, Lucas Vázquez, Vinicius Jr, Mariano, Rodrygo i Hugo Dur, com a jugadors ofensius.

L'entrenador blanc, Zidane, té clar que «si no estàs al teu nivell a Europa et costa guanyar els partits. Ara és quan hem de mostrar la nostra fortalesa». Cal recordar que en el grup B de la Champions, el Real Madrid ocupa la tercera plaça amb 4 punts, els mateixos que té el Shkahtar; el Borussia en té 5 i és el capdavanter, i l'Inter és cuer amb només 2 punts. Això després d'haver-se jugat tres jornades pel que tot està encara obert.

Antonio Conte, l'entrenador de l'Inter, va dir ahir que «no crec que el Reial Madrid pugui plorar per les baixes, té una plantilla completa, gran, amb grans jugadors. El fet que es parli d'això ­-de les absències en el conjunt blanc--em fa una mica de riure».