Els pilots manresans de skeleton Ander Mirambell i Paula Raul, que la setmana passada van guanyar la Copa d´Espanya al circuit d´Igls, a Innsbruck (Àustria), debuten entre avui i demà en les competicions internacionals d´aquesta temporada. Ho faran al traçat alemany de Winterberg, on es disputen les primeres proves de la Copa d´Europa, en què també intervindrà el cantàbric Adrán Rodríguez.

Mirambell iniciarà avui la seva carrera número 156 d´un llarg uistorial iniciat el 2005 en les Copes d´Europa, una competició que el va catapultar cap al seu somni olímpic. La participació en aquestes proves va durar fins a tres temporades més tard i llavors va iniciar una nova estratègia, compaginant la Copa Amèrica i la Copa del Món.

Mirambell recorda que no competia a Winterberg des del 2017, en què «vaig aconseguir la meva millor classificació en un europeu». Segons ell, «aquestes curses determinaran si puc competir a Innsbruck en les dues proves de la Copa del Món, ja que parlem del circuit més curt del món motiu pel qual fer una bona arrencada és imprescindible. El meu rendiment en aquest aspecte entre divendres i dissabte ens ajudarà a prendre una decisió».De cara a la cursa, «l´objectiu és ser dels deu primers de tots els participants, i encara més sabent que el nivell hi serà molt alt».