El Sala 5 Martorell continuarà la seva brillant trajectòria a la Copa del Rei amb un derbi català contra un conjunt de la màxima categoria. L'Industrias Santa Coloma serà el seu adversari en la ronda de vuitens de final, després del sorteig que es va fer ahir a Madrid. El duel es disputarà al Pavelló Municipal d'Esports de Martorell en una data encara a determinar entre el 15 i el 16 de desembre.

El Sala 5 ha arribat a la cinquena fase de la competició després d'haver fet fora de la primera ronda, a domicili, el Manresa Futbol Sala i haver vençut, al seu pavelló, de manera consecutiva, el Barceloneta, de Segona B, el Ciudad de Móstoles, de Segona, i el Peníscola, actual cinquè classificat de la màxima categoria.

L'Industrias Garcia serà un rival de la mateixa capacitat que els castellonencs, ja que només ocupen una plaça inferior a la classificació de Primera, en què són sisens. En l'anterior eliminatòria van derrotar amb claredat un altre equip de Segona B, el Futsal Mataró, per 3-9, en un partit en què va marcar el jugador manresà Roger Bermusell.