La vetlla de Diego Armando Maradona s'ha convertit aquest dijous en un caos en els limítrofs de la Casa Rosada, seu del Govern argentí on s'ha celebrat l'homenatge, però l'enfrontament entre Policia i aficionats, en una escalada de tensió, ha acabat suspenent l'últim adéu a l'argentí.

El comiat públic a Maradona transcorria sense incidents, però, amb previsió que la jornada acabés a les 16 h, han començat els nervis. Milers de persones encara feien cues de diversos quilòmetres per a entrar a la vetlla, situat en un dels salons de Balcarce 50, i s'han produït els primers aldarulls.

La Policia ha començat a establir talls que encara tindrien temps d'entrar i ha començat la disputa entre els aficionats i els cossos de seguretat als voltants de la Plaza de Mayo i zones limítrofes. Segons informa TyC, la Policia ha carregat amb bales de goma, tanc d'aigua i gasos lacrimògens. Una part de la immensa multitud ha respost amb el llançament de pedres i ampolles.

Finalment, la creixent situació de caos als carrers i a les portes de la seu del Govern, ha obligat les autoritats a tancar la Casa Rosada, amb gent intentant colar-se per les finestres i altres entrades, i suspendre el vetlla fins nou avís. Mentre els enfrontaments continuen, es traça ja el pla de trasllat del fèretre al cementiri Jardín de la Bella Vista.